x
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies. Accept

BUN VENIT DRAG OASPETE !

    "Vila DORULUI"

        Este amplasata la o distanta de doar 50 km de Chisinau, in binecunoscuta zona balneara climaterica  s.Molovata Noua r.Dubasari, pe malul sting al maiestuosul si negrabitul riul Nistru. Este o zona pitoreasca si cu un farmec aparte de nedescris, o oaza de liniste aer curat si relaxare. Pensiunea dispune de 10 numere tip apartament, Restaurant, Wellness centru, Aqua zona, Yatch club, Parcare auto, Tenis de cimp, Tenis de masa, Teren de joaca,..

Testimonials

Alina Onofras

Recomand cu mare incredere “VILA DORULUI”. Totul este la cel mai înalt nivel. O sa revin de fiecare data in acest loc superb. O nota de 10+ din partea mea👍👍 sunteti extraordinari! …

Karina Lai

O experienta frumoasa, personalul superb, totul a fost la nivel, toate dorintele ne-au fost indeplinite, mincarea foarte gustoasa in restaurant. Am avut parte de odihna nemaipomenita.

Busila Ina

Cu cea mai mare placere revenim de fiecare data. Gazdă amabilă și primitoare. Mâncare tradițională la un preț rezonabil. Natură care îţi bucură ochiul. Liniște care te lasă să uiți de grijile cotidiene.
Recomand cu încredere această locație superbă. ♥️

Ion Jalba

O experiență extraordinară, recomand!
Am ales să îmi petrec weekend-ul la Vila Dorului și am fost plăcut surprins de ce poate oferi o pensiune la noi în țară.
Locația una superbă, pe malul Nistrului în apropiere fiind câteva locații superbe pe care le poți explora și pe jos. În interior camerele sunt foarte curate și bine amenajate. Bucătăria una fără de cusur, cu un personal de nota 10. Plus că ai la dispoziție o serie de activități pe care le poți pune în aplicare și cu cei mici (bazin, saună, tenis de masă, tenis de câmp).
Pentru a te bucura cu adevărat de turismul local, mergi la Vila Dorului.

Powered with by Royal Systems INC FAQ Termeni și condiții Politica de confidențialitate